Vuosi 2010 piti sisällään monenlaista, oli hyviä ja ei niin hyviä hetkiä. Niistä ei niin hyvistä hetkistä tuli otettua opiksi ja laitettua ihmisiä vähän eri kategoriaan kuin missä he olivat aiemmin olleet. Hyviä hetkiä oli onneksi enemmän. Huippuhetkiä vuoteen mahtui myös. Näyttelyrintamalla parhaat hetket oli Sylvin BIS3 sijoitus vetskuissa ja luokkasijoitus erkkarissa, Hetan luokkavoitto ja serti erkkarissa ja Jyväskylässä sekä Messarin luokkasijoitus. Äänekkäintä riemua ja onnenhuumaa toi Sylvin kanssa vedetty rata agilityottelussa. Varsinkin rengas... ;)

Silmätarkissa kävi koko poppoo ja kaikilla terveet silmät. Hyvä niin, tässä olisi nuorelle ja entiselle nuorelle vähän suunnitelmia ja muuten vaan oli huojentava tietää, että mummelinkin silmät on ok.

Sylvi on heittäytynyt vapaaherrattareksi, sen "aktiiviura" niin näyttelyissä kun treeneissä on päättynyt ja se keskittyy nyt toimimaan kulmakunnan yleisenä hälytysäänenä ja opettamaan nuoremmille elämänviisauksia. Ja vaikka se hyvin nuorekas onkin, niin mummoutuminen se on silläkin odotettavissa. Mutta sen verta hyvässä kuosissa Sylvi vielä on, että vain neljässä käymässään näyttelyssä se pärjäsi niin hyvin, että oli 2010 viidenneksi paras vetskupemu, täytyyhän sitä toki potrettikuvalla juhlistaa.