Perjantaina tuotiin kuusi sisään ja muutenkin asettelin kaikki joulukoristeet esille. Siis ne, mitä en vielä ollut ehättänyt laittaa, meillähän, tai siis minulla, Joulu alkaa täysillä jo itsenäisyyspäivältä. Valmistelut on muuten tehty, maanantaina ja tiistaina kokeilen tehdä laatikoita ja leipoa. Koirille ei tänä vuonna ole mitään hommattu, niillä oli oma joulu jo aikaa sitten kun veli toi niille kaksi kassillista puruluita ja pakastimessa odottaa hirven luita.

Tänään on vähän nenään ottanut ikävä haju ja syykin selvisi.... Ilmeisesti lähettyvillä on juoksullaan oleva narttu ja Topi on merkannut olkkarin mattoa omaksi valtakunnakseen :( Siihenpä loppui taas vapaat yöt, jatkossa ovat taas yhdessä huoneessa portin takana. Ensiapuna hinkattiin mattoa pesuainevedellä, mutta jos ei auta, niin pesulan pitäjä on kohta melkein satasta rikkaampi. Meneekö hermo? Menee.

Edelleen kaikki tekniset vempaimet saa minut raivon partaalle, kun eivät toimi. Tai ehkä en osaa niitä käyttää, mene ja tiedä. No, tällaista olen väkertänyt koiraharrastuksista tuttaviksi tulleille.

2163681.jpg