Toukokuun viimeisenä viikonloppuna oli Joensuussa kahdet näyttelyt. Topi lauantaina VAL ERI2 ja lopulta PU2,Heta JUN ERI2 ja Sylvi VET ERI1, PN2 ja VSP-VET. Sunnuntaina Topi VAL ERI3, Heta JUN EH, Sylvi VET ERI1, PN2 ja VSP-VET. Tähän oli Sylvin hyvä päättää näyttelyuransa. Tuntuu hyvältä kun ruutimummo on vielä erinomaisessa kunnossa ja vaikkei niin näyttelytouhuista perustakkaan, niin esiintyi vallan lennokkaasti, sunnuntaina jopa hiven reihakkaasti ja pisti kampoihin nuoremmilleen. Kärrelle kiitokset Sylvin esittämisestä lauantaina PN-luokassa.

Viikkoa myöhemmin olin Hetan kanssa Pirjon ja "pikkutyttöjen" Lissun ja Hillan kyydissä Jämsässä. Lauantaina tuloksena Hetalla JUN EH2 ja sunnuntaina JUN ERI. Heta esiintyi kauniisti ja oli oma ihana itsensä. Lauantai-iltana käytiin vähän verryttelemässä hotellin lähellä olleessa puistossa. Tytöt saivat juosta ja leikkiä vapaana ja rentoutua matkasta ja näyttelypäivästä. Yö sujui rauhallisesti ja sunnuntai-aamuna oltiin taas hyvässä iskussa ja ajoissa näyttelypaikalla. Sunnuntaina kehässä pyörähti myös Hetan sisko Ronja ja kannustusjoukoissa oli mukana myös Mörkö-emo. Oli todella mukava nähdä sukulaisia ja paljon siskoksissa samaa olikin, varsinkin viekas ilme ja voimakas tahto.

Joensuussa sunnutaina satoi vettä kaatamalla ja Jämsässä molempina päivinä tuuli niin että oltiin ihan jäässä. Tämä on tätä harrastamisen ihanuutta. Vaikka kelit ei oikein suosineet, niin hyvässä seurassa päivät olivat mukavia ja sujuivat rennoissa merkeissä.  Nyt pidetään näyttelyistä hetki taukoa. Heta viettää tänään 1 vee synttäreitään ja neiti on varsin villin näöinen pudotettuaan turkkiaan oikein urakalla. Loppukesästä sitten Topi ja Heta kehiin, Sylvi viettää rentoja eläkepäiviä.