Heinäkuu alkaa olla jo lopuillaan ja nyt olisi jo vähän kuulumisia, mitä päivittääkin. Alkukuu lomailtiin, pääasiassa oltiin kotosalla ja nautittiin aikatauluttomasta elämästä. Loman aluksi käytiin hakemassa siskon tenavia tätilään lomalle. Sirkukseen ja makkaranpaistoretkelle Sylvi ja Topi eivät päässeet mukaan, mutta muuten ne paimensivat pieniä vieraitamme ja nauttivat ylimääräisistä rapsutuksista. Varsinkin Topi ja Paavo tulivat hyviksi ystäviksi ja väliin pojat istuskelivatkin tuolla alapihalla kaikessa rauhassa ja väliin seikkailivat viereisen tontin "metsässä".

Topin kanssa liftattiin Pirjon ja Ainon kyytiin ja käytiin Oulun näyttelyissä. Tulokset ei päätä huimanneet, la EH3 ja su ERI3. Mutta reissun tärkein anti oli mukava seura ja kauniit Oulun puistot, joissa vietettiin tovi jos toinenkin. Kiitos Pirjo mukavasta reissusta. Se oli vähän kuin loma loman sisällä.

Keuruulla käytiin koko porukka, nautiskeltiin rauhallisista kävelyistä ja Mikan kanssa käytiin kokeilemassa kylpylän infrapunasaunaa. Ja tärkeintä reissussa oli päivä Ruovedellä, Jäminkipohjassa Marjan luona katselemassa uusimpia Wales Tales pentuja. Ja kyllä! Sieltä SE löytyi, meidän Heta Pusu. Kotiin tämä suloisuus tulee elokuun yhdeksäs päivä. Sylvi saa myöhästyneen nimipäivälahjan ja Topi ennakkoon synttärilahjan. Tai mene ja tiedä, miten lahjana ne Hetaa pitävät, on melkoinen touhutiinu ja suloisen pinnan alla tuntuu olevan melkoisen sisukas ja reipas ravelo. Millään ei malttaisi odottaa. Kaikkien vastoinkäymisten jälkeen uskallan tuulettaa vasta kun Heta on kotona. Ei ole ihan pikkujuttu tämä nassikka meille. Kuvassa Heta 4 vko.

1248628875_img-d41d8cd98f00b204e9800998e