Meillä vietetään lomaa koko porukalla, ei töitä, ei näyttelyitä. Ollaan vaan ja tehdään mitä mieleen juolahtaa ja jos ei juolahda, niin sitten ei tehdä mitään. Vieraita on käynyt kutsusta ja kutsumatta. Nämä vieraat tosin ovat sen verta vaatimattomia ja ujoja, että käyvät vain piipahtamassa pihalla silloin kun on ihan hiljaista ja koirat sisällä.

Pirjo kävi mukanaan Eetu ja pikkukoirat Lissu ja Laki. Käytiin pienellä kävelyllä ja kaikki meni mukavasti, pihalla Heta unohti olla kohtelias emäntä ja innostui komentelemaan liikaa pieniä viraitaan. Aikansa komenneltuaan Heta tuumi leikkimisen olevan hauskempaa, mutta pienet vieraat eivät enää rohjenneet leikkiin mukaan alkaa.

Kimppakuvaa meidän kolmikosta yritettiin ottaa, mutta koska kaikki ovat vähemmän innokkaita kuvattavia, mitään huippuotosta niistä ei saanut. Pirjon sentään onnistui räpätä kameralla sellainen hetki, jossa kaikki ovat edes jotenkin kasalla ja mahtuivat samaan kuvaan.

Viime kesänä loma meni Hetaa kotiuttaessa meille, elokuussa -09 tuli räpättyä siitä mm. tällainen otos pikkuipanasta

Ja nyt pikkusöpöliinistä on kehkeytynyt nuori neitikoira, tässä 1-vuotsiskuva, aika soma vaikka itse sanonkin

Tuossa 1-vuotiskuvassa jo osa turkista pois, nyt Heta Heppuli on tehnyt sen, mitä vuosikkaat pemunuoret yleensä tekevät ,ja on pudottanut turkkinsa hyvin perusteellisesti, melkein nahka paistaa läpi ohuenohuesta päälikarvasta, ohjavillaa ei ole. Eli jatkamme lomailua ja kasvattelemme turkkia takaisin.