2 viimeisimmissä agitreeneissä on ollut allonpohjaa ja - harjaa. Topi tutustui reippaasti puomiin ja vauhti alkoi olla jo sellainen, että olisi syytä alkaa harjoittelemaan kunnon kontakteja. Vai tarvitseeko? Tartteeko kaiken olla niin tarkkaa? Voisiko vaan pitää hauskaa ja reipasta meininkiä yllä? Me voidaan, jos siltä tuntuu. Aiemmin Topille A-este on ollut kammotus, mutta nytpä meni niin reippaasti, ettei kerennyt kaikkia houkuttimeksi laitettuja frolic-paloja edes huomata. Hyvä poika. Saa nähdä, mitä ensi kerralla vielä muistista löytyy. Topilla tuo muistin toiminta on vielä vähän arvoitus. Putkeen lähettäminen nollakulmasta meni ensiyrittämällä ja muutamalla toistolla loistavasti, mutta kun otettiin vähän keppejä väliin ja palattiin putkelle -hupsheijaa -  kaikki oli kuin pyyhitty päästä pois ja putken suu löytyi vasta kun suurinpiirtein konttasin sinne itse malliksi. Juu, että kunhan vaan touhuillaan.

Sylvin kanssa päästiin tekemään kunnon rataa muutamalla niipukkalla kohdalla. En edes yritä selittää, millainen rata oli. Kokeiltiin ensin rataa pienissä pätkissä ja mulla todella vaan p- p- pä- tt- pätki. Sylvi oli -taas kerran - sen näköinen, että voiko vaihtaa ohjaajaa. Kun vähän aikaa pätki ja päkisteli ja kävi vähän ulkona tuulettamassa, niin päästiin kuin päästiinkin koko rata virheettä läpi.

Topin kanssa pitää vahvistaa kontaktia, se on meijän heikkous tässä lajissa. Hallilla on niin paljon kaikkea muuta mukavaa ja mielenkiintoista ja varsinkin Ihana Tiina, jonka luo voi iloisesi kirmata ihan milloin vaan.

Sylvin kanssa - niin mitä? Varmaan tässä vaiheessa pitää keskittyä enemmän ohjaajan kehittämiseen. Lenkille vaan, että kunto ja vauhti itsellä riittää. Ja ehkä ohjauskin voisi olla rauhallisempaa ja selkeämpää. Siinäpä sitä.

Ensi viikolla on loma!! Toivottavasti kelit suosii, olisi ihana tehdä pitkiä kävelylenkkejä. Ikkunatkin voisi pestä. Olohuoneen ikkunassa on läikkiä, jotka vartiointipäällikkö Sylvi on kirsullaan sinne läntännyt. Ja nuo eteisen vaaleat matot ei ole enää niin vaaleat... Ne saa ensin kyydin pesulaan ja sitten varastoon odottamaan kuivempia ja puhtaampia kelejä. Ensi viikolla pitäis postin tuoda mustat matot...