Koko corgikolmikko kävi silmätarkissa ja kaikilla on terveet silmät. Ehkä joku miettii, miksi vielä viedä kohta 9 vuotiasta tarkkiin, viathan olisi todennäköisesti iän tuomia eikä perinnöllisiä. Mutta Sylvi on Sylvi ja minulle aina se ykkönen ja kun tilaisuus tuli, halusin tarkastuttaa senkin ja olin kovasti huojentunut kun sain tietää, ettei silmissä ole mitään häröjä vaan kaikki on ok. Ehkä sitä on vähän yliherkkä tuon mummelin kohdalla. Tai mikä mummeli se nyt on! Naama harmaa mutta muuten täyttä puhtia koko pakkaus.

Marraskuun Jyväskylän inttinäyttelyssä käytiin Hetan kanssa. Heppuli esiintyi varsin mallikkaasti, mitä nyt vähän meinasi käydä aika pitkäksi ja tuomarille piti esitellä myös kropan likkuvuutta valtaisilla venytyksillä ja muilla joogamasilla liikkeillä. Tuloksena junnuluokan voitto erillä ja "PN5" kera SERTin. Hienoa Heta!

Messarissa käytiin Voittaja 2010 näyttelyssä ja sieltä tuloksena junnuluokassa sijoitus toiseksi erillä ja jälleen "PN5" kera vara-sertin. Vaikka oltiin "vain" toisia luokassa, olo oli kuin voittajalla. Kovimman kritiikin Heta saa kehän laidalta, mutta se menköön arvottoman länkytyksen ja kateellisten panettelun piikkiin :D. Itse olen kovin tyytyväinen nuoreen neitikoiraani, hän on niin ihana, Pjinsess  .

Jyväskylän ja ja Helsingin reissut tehtiin yhdessä Pirjon kanssa. Vaikkei tulokset olisi noin tyydyttäviä olleetkaan, reissut olisi silti olleet varsin onnistuneita ja mukavia. Kiitos Pirjo.